FŐOLDAL   |   RÓLUNK   |   FERRÁRI TÚRÁK   |   MAGÁNREPÜLŐ BÉRLÉS   |   LUXUS HÍREK   |   ELÉRHETŐSÉGEK
Singita Sweni Lodge (Dél-Afrika) Coco Palm Dhuni Kolhu (Maldív-szigetek) Coco Palm Dhuni Kolhu (Maldív-szigetek) Coco Palm Dhuni Kolhu (Maldív-szigetek)


Araamu Travel


Dubai
Dubai ideális helyszín egy egzotikus utazáshoz vagy nászúthoz.
Az alábbi hoteleket a luxus utazásokat kedvelőinek állítottuk össze. Tökéletes választás egy Dubai utazáshoz.
Az utazásokat egyedi igények szerint állítjuk össze, nincsenek korlátok legyen szó bármilyen elképzelésről.Raffles Dubai United Arab Emirates

Egyedüli építészeti megoldások, szokatlan design és ideális fekvés jellemzi a szállodát. A Raffles Dubai kitűnő kiszolgálást biztosít, melyet neve is sejtetni enged, és ami e helyen a híres arab vendégszeretettel párosul.
...

 


Al Qasr

Al Qasr – a palota. Ez a fenséges hotel arab stílusban épült. Közvetlenül az 1,5 km hosszú álomszép magántengerparton fekszik, Jumeirah Beach-en, és a Madinat Jumeirah Resorts részét képezi. Az 1001 éjszaka meséibe illő álom.

 


Dar Al Masyaf

Az arab nyári lakok sítlusában kialakított villák a Madinat Jumeirah szabadidő-komplexumban találhatóak. Valódi menedékhely ez mindazoknak, akik a hangsúlyt a magánszférára és a diszkrécióra helyezik.

 


Residence & Spa at One&Only Royal Mirage

A hotel a luxuslétesítmény, a One&Only Royal Mirage, része. Butikhotel azoknak az igényes vendégeknek, akik a kicsi, de kellemes hotel egyediségét és az áltata nyújtott luxust nagyra becsülik.

 


The Ritz-Carlton, Dubai

A luxushotel a Jumeirah Beach-en található. Nagy hangsúlyt fektet a személyes kiszolgálás minőségére. Engedje, hogy a kivételes komfortlehetőségek stílusosan kényeztessék, és éljen át feledhetetlen szállodai tartózkodást!
...

 


Armani Hotel Dubai

Az ARMANI Hotels & Resorts első hotele Burj Khalifa-ban található, a világ legnagyobb épületében, Dubai belvárosára néző panorámával. A szálloda minden apró részletét az olasz divatdiktátor, Giorgo Armani, személyesen ...

 


Park Hyatt Dubai

Exkluzív és elegáns hotel, mely Creek-nél található. Városi fekvése ellenére nyaralószálloda benyomását kelti. A szép létesítmény a Dubai Creek Golf &Yacht Club-ban a legmagasabb szintű kiszolgálást és nyugalmat biztosítja. ...

 


Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa

Lélegzetelállító luxusszálloda kiváló kiszolgálással, Arábia sivatagjának közepén. Éljen át feledhetetlen napokat, és használja ki a lehetőséget, hogy igazi sivatagi szafarin figyelheti meg az itt élő állatokat!

...

 


Burj Al Arab

Ez az egyedülálló suitehotel egy mesterséges szigetre épült, kb. 280 m-rel a Jumeirah Beach Hotel tengerpartjától. A Burj Al Arab teljes pompájában emelkedik ki a tengerből, és nem nyújt mást, mint puszta luxust!

...

 


Beit Al Bahar

Az álomszép arab villák privát medencével és pincér-szolgálattal közvetlenül Jumeirah tengerpartján helyezkednek el. Ideálisak azon vendégek számára, akiknek a magánszféra tiszteletben tartása mellett a sport- és szabadidős ...

 


One&Only The Palm

A mesterséges The Palm szigeten található kitűnő hotel. A nyugalom oázisa ez egy ápolt és dús növényzetű kertben, kutakkal, tavakkal, közvetlenül a parton.


A One&Only The ...

 


Jumeirah Zabeel Saray

A jóhírű Jumeirah-csoport újabb drágaköve e szálloda. A híres Palm Jumeirah nyugati részén találjuk az ozmán stílusban berendezett palotahotelt, mely megjelenésével az 1001 éjszaka tündöklését és varázsát árasztja magából.
...

 


Atlantis, The Palm

Lebilincselő megaszálloda az emberi kéz alkotta szigeten, a Palm Jumeirah-on, egy 1,4 km hosszú homokos strandon elterülve. A gasztronómia és a szabadidős lehetőségek óriásiak, és – akárcsak a szálloda lakosztályai – még Dubaiban ...

 
Araamu Travel - 1039 Budapest, Királyok útja 291. - telefon: +36 1 237 0904 - fax: +36 1 237 0905 - e-mail: info@araamu-exclusive.com